1 |
Загальні відомості та механізм дії мікробних препаратів на продукційний процес культурних рослин |
|
2 |
Умови ефективного застосування мікробних препаратів у технологіях вирощування сільськогосподарських культур |
|
3 |
Технології бактеризації сільськогосподарських культур |
|
4 |
Особливості застосування біопрепаратів у технологіях вирощування сільськогосподарських культур |
|
4.1 |
Пшениця |
|
4.2 |
Жито озиме |
|
4.3 |
Ячмінь ярий |
|
4.4 |
Кукурудза |
|
4.5 |
Соя |
|
4.6 |
Люпин |
|
4.7 |
Горох |
|
4.8 |
Нут |
|
4.9 |
Гречка |
|
4.10 |
Цукрові буряки |
|
4.11 |
Соняшник |
|
4.12 |
Ріпак озимий та ярий |
|
4.13 |
Картопля |
|
4.14 |
Бобові трави |
|
4.15 |
Злакові трави |
|
4.16 |
Овочеві культури |
|
5 |
Економічна ефективність застосування мікробних препаратів |
|