image
image Фраза 2 Тут может быть какой-то текст Кнопка
image Фраза 3 Тут может быть какой-то текст Кнопка
image Фраза 4 Тут может быть какой-то текст Кнопка

Журнал "Чернігівщина аграрна" №36


Докладніше

Переглядів: 413 | Коментарів: 0

Журнал "Чернігівщина аграрна" №35


Докладніше

Переглядів: 376 | Коментарів: 0

Рекомендації з проведення сівби озимих культур у господарствах Чернігівської області під урожай 2019 року


Науковці Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН разом зі спеціалістами Департаменту агропромислового розвитку, інших обласних управлінь і організацій розробили науково практичні рекомендації щодо сівби озимих культур у господарствах Чернігівської області під урожай 2019 року, в яких розглянуто особливості підготовки та проведення сівби озимих культур під урожай 2019 року. Показано шляхи оптимізації обробітку ґрунту, підготовки насіння до сівби, удобрення, підбору сортів, строків сівби, норм висіву, захисту посівів озимих культур від хвороб і шкідників в осінній період та використання посівних агрегатів. Видання розраховане на керівників та спеціалістів агропромислового комплексу.

Rekomendacii-schodo-sivbi-ozimih.doc [190.5 Kb] (завантажень: 11)

 

Докладніше

Переглядів: 399 | Коментарів: 0

Рекомендації щодо збирання зернових культур у 2018 році в господарствах Чернігівської області


Науковці Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН разом зі спеціалістами Департаменту агропромислового розвитку, інших обласних управлінь і організацій розробили науково практичні рекомендації щодо збирання зернових культур у 2018 році в господарствах Чернігівської області, в яких розглянуто особливості збирання основних зернових та зернобобових культур. Показано шляхи зменшення втрат зерна при збиранні, а також наведено організаційно-технологічні заходи, спрямовані на зменшення травмування зерна та насіннєвого матеріалу культур, що збираються. Для агрономів, керівників і спеціалістів сільського господарства, підприємців, фермерів, наукових працівників, викладачів, студентів та аспірантів аграрних навчальних закладів.

Rekomendacyi-do-zhniv-2018.docx [58.22 Kb] (завантажень: 5)

Докладніше

Переглядів: 311 | Коментарів: 0